Internet storing Ziggo

Internet storing Ziggo? dit komt u waarschijnlijk vaker voor. Heel vervelend, vooral omdat we niet meer zonder het internet kunnen. Maar wist u dat circa 80% van alle internet klachten gewoon verholpen kunnen worden?

Veel problemen liggen namelijk in de binnenhuis installatie die kwalitatief niet voldoet aan de hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld. Ook hebben veel mensen tegenwoordig een WIFI modem en zien problemen met het wifi signaal ook als een internet storing, terwijl dit toch echt twee verschillende problemen zijn. Uiteraard zijn internet problemen voor de normale gebruiker allemaal even erg en vervelend en willen uiteraard gewoon dat het werkt.

Hier komen wij aan bod. Total Progress is gecertificeerd kabelmonteur die inmiddels 5000 storing en installatie bezoeken heeft gereden in 7 jaar tijd. Wij mogen ons dan ook wel ervaren noemen. Wij leggen als kabelmonteur, o.a nieuwe kabels en repareren storingen in uw huidige coax netwerk. Ook optimaliseren wij als gecertificeerde WIFI experts uw netwerk en waar mogelijk geven wij advies hoe dit beter kan.

ziggo storing

Al onze tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!